16 Mart 2011

ISPANAK BÖYLE YENİR...



Pıtırcıklarımla 2 haftadır ek gıdaya geçme konusunda uğraşıyoruz.Sevgili kızım ağzındakileri püskürtmekden çok hoşlanıyor. Oğlumsa yememek için kafasını sağa sola çeviriyor uzun lafın kısası bu işde çok kolay olmayacak.Bu ara bende çocuğum olmadan önce bebeklerim yerse yer yemezse yemez diyenlerdendim ama oğluşuma bir kaşık daha ıspanak yemesi için nasıl uğraştığımı anlatamam :

4 yorum:

  1. Canım benim inan bende zuzu doğmadan önce senin gibi düşünüyordum aman yerse yesin yemezse yemesin diye ama annelik duygusu çok farklı. inan o yediği zaman o kadar mutlu oluyor ki hala da böyle fıstık biliyorum yanlış ama elimde değil işte:))

    YanıtlaSil
  2. Aynen öyle insan yesin diye gözünün içine bakıyor. Gerçi benimkilerin kiloları az, ama doktor normaller diyor. O yüzden çok abartmıyorum, yemek istediklerinde güzel güzel yiyorlar istemediklerinde naparsam yapayım ağızlarını bile açmıyorlar zaten.
    Sen çok dert etme ama Ebrucum, kiloları gayet iyi seninkilerin. Sadece değişik tatlara alışmaları lazım o kadar.

    YanıtlaSil
  3. Sevgili anneler çok doğru söylüyorsunuz elimden geldiğince abartmamaya çalışıyorum.Ama annelik dedikleri bu galiba :-)))))9

    YanıtlaSil
  4. ben halen daha ister yesin ister yemesin diyen annelerdenim kendinizi zorlamayın elbet yiyecekler yeter ki onların canları istesin eğer istemezlerse kendinizi de parçalasınız yediremezsiniz bu arada sakın iler ki zamanlarda da yeme diye bağırmayın çoçuklarınıza o zaman bu sözleri hatırlatırım sizlere

    YanıtlaSil