24 Şubat 2012

BOL AKTİVİTELİ BİR GÜN...

Ev kalabalık olunca biraz aktiviteler ihmal ediliyor galiba.
Her sabah olduğu gibi tırtıllarım uyanınca bizim yatağa geçilir ve orda Ay'da kitabı okunur.Sıkılmamışsalar birde Kelebek kitabımız okunur bunlar en sevdiğimiz kitaplar bizim.
Sonra üst baş değiştirilir ve Reyhan gelir.Kahvaltı hazırlanıp kahvaltı yapılır. Oğluşum ve kızım bardakdan bardağa fasulyeleri aktarmayı çok seviyorlar.Mert'in başında uzun vakit geçirdiği en iyi şeylerden biri.Kaşıkla bardağa doldurmaca ve bşaltmayıda çok seviyorlar.Tabi bunlardan esinlenen oğluşum kahvaltı masasında bardakdan bardağa su aktarmaya başladı.Tabi birşey demedim ama hemen hemen her kahvaltıan sonra bu yapılmak isteniyor artık.
Kızımsa bir tarafda tuzluğa kürdan geçirmece derdinde:
Sonra masa toplanır ve parmak boyama faaliyetine geçilir.Bizimkiler çok seviyor bu işi fakat her taraf battığı için ben sadece banyo öncesi yapmalarına izin veriyorum.


Banyodan sonrada muzlar yenilir ve öğle uykusuna geçişe hazırlanır.



2 yorum:

  1. maşşallah tırtıllarına bol aktiviteli bir gün olmuş ve hala cin gibiler,biz hastalık dolayısı ile ara vermek zorunda kaldık, öpüyorum sizi

    YanıtlaSil
  2. İnşallah canımın kısa zamanda iyilesirsinizde bir araya geliriz. Su araba ile boyamaaktivitesini birlikte yapmak istiyoruz. Bu ara ateş filan oldu mü canım.

    YanıtlaSil