21 Ocak 2013

HAFTA SONU KAÇAMAĞI....

Ne kadar doğru söylemiş rahmetli babacığım.İlerdeki yıllarda buraları daha çok seveceksiniz.O büyük şehrin kalabalıklığı, stresi ve koşturmasından bunaldığınızda burası sığınacak yeriniz olacak diye.(benim hep ileriyi gören güzel babacığım)
Canım eşim, bu hafta sonunun bizim için zorluğunu bildiğinden acılarımızı bölmek için beni ve kuzularımı Zonguldak'a götürdü.Canım annem ve kardeşim o kadar mutlu oldular ki bunu hissetmemek elde değildi.Annem yine kanatlarını takıp bizim için çırpınmaya daha gelmeden başlamış.Herşey çok güzeldi canım anneciğim.
Eylül ve çocuklar bu sefer o kadar keyifli oynadılar ki bizi hiç yormadılar.Galiba zor zamanları atlattık büyüdükçe birlikte olmak daha kolaylaşıyor.Şimdi en küçüğümüz canım Efe'ciğim o da bu kadar çocuğun arasında herhalde daha hızlı gelişir.Arada ki açık kapanır. :-))))

İstanbulda birbirimiz görmeyi başaramadığımız Mine'ciğimi gördüm.Kısa da olsa sohbet etme imkanı oldu.Onun kuzusuda çok tatlı olmuş.Kuzey ali ve Efe beraber takıldılar .


 Canım oğluşum daha çok bizle vakit geçirdi.Kızlar beraber oynama konusunda daha başarılıydılar.
 İşte kaç aylık olursa olsunlar tutku aynı.Araba oyunu....
İlyas  Efe'miz.....


Zonguldak'a gidilirde Türkan ablanın inek ve ördekleri görülmeden gelinir mi?

Ananenin yatağı paylaşılamaz....
Camini oraya gitmeden olur mu?


Nariye yengenin cansız kuzuları görülmeden olur mu?



2 yorum:

  1. bu kuzucuklar bal mı bal? çiğer mi çiğer?hepsi sevilip sevilmemlik mi evetttttttttt Allah hepsine güzel ömür versin canlarımız hepsi

    YanıtlaSil