8 Eylül 2014

HAYATIMIM ANLAMLARI İYİ Kİ DOĞDUNUZ....

Bazı anlar anlatılamaz ve yaşanır. Doğum günümüzde yanımda olan tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Mekanları güzel yapan içindeki kişilerdir ve gerçekten benim günümü de güzelleştiren sizlerdiniz. Başta sevgili Elif ablacığım olmak üzere bana destek olan tüm güzel insanların ellerine ve yüreklerine sağlık. Bir kez daha anladım ki  dünyadaki en büyük zenginliğin, insanın dostlarının ve arkadaşlarının olması olduğunu.






















































Her anı o kadar güzel ki  resimleri seçmek de zorlandım.
Canım kuzularım, hayatıma girdiğiniz o günden beri;  herşey o kadar değişti ki anlatamam  ve en önemlisi sizin varlığınız  bu dünyada daha güçlü olmayı öğretti bana. Sizler;  bana, yaşamda nefes alan herşeye sevkatla bakabilmeyi öğretti. 
 Anne olmak! o kadar zor ki hele ikiz annesi olmak; bir kalpte aynı anda iki farklı yürek taşımak nasıl anlatılabilir ki sadece yaşanabilir.
Yanımda olduğunuzda bile özlenen tek gerçeksiniz.
Dünyada ki en güzel duygu anne olmaktır. Ve sizler bana bunu yaşattınız. Rabbime ve sizlere ne kadar şükretsem azdır. Her şeyden önemlisi benim her anımda yanımda olan ve dünyanın neresinde olursam olayım beni koruyan ve beni seven canım aşkım.Sen olmasan bunların hiçbiri anlamlı olamaz.Seni çok seviyorum ve iyi ki  benim eşimsin.

2 yorum:

  1. Ebru'cum herşey ve herkes çok güzel!!!
    Eline yüreğine sağlık... gönül orda olabilmeyi ne çok isterdi... :(
    Defne ve Mert'e herşeyin en güzelini diliyorum... sağlık mutluluk huzur ve sevgi dolu yıllarda sevdikleri ve sevilenleri ile olsunlar...
    çoooook öpüyorum...

    YanıtlaSil