8 Eylül 2011

1.YAŞ GÜNÜMÜZ....

Tam koskacaman bir yıl geçmiş hayatımın en güzel hediyesnii alalı.Ama nedense bana herşey dünmüş gibi geliyor.Doğumdan bir gece öncesi tüm aile bir arada olup, benim patlamak üzere olan halim, gece boyu heyacandan uyuyamayışım ,sabah hastaneye gittiğimde tüm sevgili dostlarım ve ailemin orda oluşu ve benim iki göz iki çeşme oluşum herşey kare kare insanın gözlerinin önünden geçiyor. Ameliyathanede yarı baygın hemşire hanıma seslenişim nasıllar deyip iyi olduklarını öğrendikden sonra tekrar uykuya dalışım ve en güzel uykuyu uyuyuşum.Sonra odamadünyanın en güzel hediyelerini yanlarıma getirdiklerinde hissettiklerim.Bunlar anlatılamaz gerçekten sadece yaşanır.( ve allahım anne olmak isteyen herkesi anne olmayı nasip et) belki çok klasik ama gerçekden anne olmak çok farklı bir duyguymuş bence insan anne olmadan öncede birşeyler eksikmiş.Sana sabrı,anlayışı, herşeyden önce sevginin ve fedakarlığın sınırsızlığını öğretiyor.Gerçekden onlar için kendinden vazgeçişin.
Öncelikle Allahım sizi bana sağlıklı verdiği için ne kadar şükretsem azdır.Ve bir yıl boyunca gerçekleşmesi gereken tüm ilerlemeleri yaşattığı içinde sonsuz şükürler olsun.Belki bizler için küçük ama sizin o minik bedenleriniz için okadar zor şeyleri başardınız ki hangisini anlatsam.
Önce emmeği bile yapamazken şimdi biberonuzu kendiniz tutuyorsunuz.
Önceden açıkdığınızda sadece ağlarken şimdi parmaklarımızdan tutup bizi mutfağa getiriyorsunuz.
Önceden bıraktığım yerde sadece kalırken şimdi dönüyor ve hatta koltuklardan iniyorsunuz.
Önceden ellerinizi ve kollarınızı istemsiz hareket ettirirken .Şimdi dediğimiz şeyleri yapıyorsunuz.(bay bay, baş baş, öpücük verme ve merhaba vs.)
Bana aile olma duygusunu ve anneliği yaşattığınız için size çok teşekkür ederim canlarım.Sizleri çok seviyorummmmmm.....................

2 yorum:

  1. Canım ebrucuğum, duygularını öyle güzel ifade etmişsin ki okurken gözlerim doldu:( malum bende sulu gözüm. İnan zaman o kadar çabuk geçiyor ki ne zaman büyüdüklerini anlamıyorsun. Düşün ben daha dün gibi hissediyorum Dorukhan'ın doğumunu. Bak şu an okula başladı da sıraları doldurdu benim afacanım. Allah hepimize önce sağlık, sonra hayırlı ömür versin bitanem. Kuzucuklarınla ve sevdiklerinle güzel bir ömür geçirmeni dilerim. Ankara'dan kucak dolusu öpücükler gönderiyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Güzel duyguların için teşekkürler canım...

    YanıtlaSil