1 Ocak 2012

Akvaryumdayız

Kuzucuklarımın tabiki de yılbaşı sabahı filan yok.onlar her gün sabah 07:00 da kalkıp güne başlarlar.Umurlarında değil annemle babam acaba bir gece önceden yorgunmudur yada bugün biraz uyumak isterler mi hiç düşünmezler...:-)))) Ama olsun onlar yeterki bizi her sabah uyandırsınlar.Tabi ki sabah 7 de kalkılınca saat 9 a kadar kahvaltı yapılır ve bütün işler biter.Hemen anne ve baba düşünüp kuzucukları için program yapar.Bugünde uzun süredir aklımızda olan floryadaki akvaryuma gitmeye karar verdik.Kuzucuklarım balıkları görünce delirdiler. Resmen balıkların önündeki camı aşıp o havuzların içine girmek istediler.Büyük olmasına rağmen bütün akvaryumu yürüyerek gezdiler ve her balığa ayrı ayrı bakıp mutlu oldular.

Ama en çokta maketten olan kutup ayısı ve penguenin yanından ayrılmak istemediler.Eve gelince de kitaplarından bana penguen, kutup ayısı ve timsahı göstermekden zevk aldılar.Şimdi penguen nasıl yürüyor dediğimde ayaklarını açıp paytak paytak yürüyorlar.

3 yorum:

  1. Ne kadar da dikkatle bakıyorlar maşallah:)Kucak dolusu öpücük gönderiyor büyük halanız:)

    YanıtlaSil
  2. maşallah hem onlara hem size...
    her daim onların enerjisinde ve hızında olmak da büyük başarı.. trafik çekmemek için de iyi bir gün olmuştur sanırım yılbaşı ertesi.. kuzucukları çok öpüyorum... en kısa zamanda çağıracağım sizi :))

    YanıtlaSil
  3. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle sizde yada bizde fark etmez. Sevgilerle....

    YanıtlaSil