12 Mayıs 2010

SİZLERİN SEVİNÇİYLE BERABER HAYATIMIZDA YAŞANANLAR….

Canlarım siz daha gelmeden evimizde yeriniz hissedilir oldu.
Sizler kalbimize düştüğünüzden beri babanız benim elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyor ve etrafımda dört dönüyor. Uykucu olan babamız her sabah benden önce kalkıp bana güzel kahvaltı, meyve ve ara öğünlerimi hazırlıyor. Böyle bir babanız olduğu için çok şanslısınız ne demek istediğimi büyüdükçe çok daha iyi anlayacaksınız. Benim canım eşim ve iyi ki varsın….

Elif teyzen ve ihsan enişten, sizlere iyi bakabilmem için her hafta yemeğe ve birde diğer günler uğraşmamam için yanıma bir dünya erzak veriyor. Yeter ki sizler iyi olun diye.

Emel teyzen ve zeki enişten, akşam yemeğe alamasa bile sabah kahvaltılarında köy ürünleri ürünlerle sizleri besleyip, hafta sonları da bahçede ızgara etler yapıyorlar.

02 Nisan 2010 da ananen, teyzen ve kuzenin eylül bizleri görmek ve mutluluğumuzu paylaşmak için Zonguldak’tan geldiler. Bütün ailemiz sizi dört gözle bekliyor.

06 Mayıs 2010 da babannenizden gelen bir telefonla gözlerimizin içi güldü. Dedeniz size ilk hediyesini almış. Pembe ve mavi bornoz takımı çok duygulandık. Babanneniz ve nenenizde de sürekli telefonlarla sizleri soruyor ve çok heyecanlılar.



Şimdi de evde büyük tadilat var pıtırcıklar için odalar büyütülüyor. Bu zor zamanımızda yanımızda olan ananemize sonsuz teşekkürler.

İşte pıtırcıklar şimdiden hayatımız sizinle daha da bir renklendi….

Sizleri dört gözle bekliyoruz.

Anneniz ve Babanız…..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder