5 Aralık 2011

BABANNEMİZ VE AMCAMIZ GELDİ....

Tonişlerini özleyen babannemiz ve amcamız bize süprüz yaptılar.Pıtırcıklar önce çok tepki vermediler.Zaman ilerleyince alıştılar.Şimdi bütün isteklerini onlara yaptırıyorlar.Amcamız bir hafta izin almış yiyenleriyle vakit geçirmek için. Dedemiz rahatsız olduğu için gelmedi ama oda iyileşince gelecek.
Babanne ve dede artık Ankara-İstanbul yolunu su yolu yaptılar. Tırtılları özleyince koşup yanlarına geliyorşar.Bende çok mutlu oluyorum.Çünkü ilk günden beri şöyle düşündüm; ben ve aşkım onlara sınırsız anne ve baba sevgisi verebiliriz.Ama biz onlara babanne,anane, dede, amca, teyze vs. sevgisi veremeyiz.Bu dönemde ailemizle birlikte olmak gerçekten çok güzel ve iyi ki birbirini seven ve saygı duyan bir aileye sahibim.Herkese çok teşekkürler....

2 yorum:

  1. Tabi babaanne anneanne dede sevgisi ayrı ama ben bi de şöyle düşünüyorum : Allah'ım ev insan doldu ve benden başka ilgilenecek oynayacak üzerlerine titreyecek birileri daha var :) Azcık kitap okuyabilirim. Şöyle sırtımı koltuğa verebilirim :) Bu sabah yarım saat daha fazla uyuyabilirim :) Ooooh yemekler de yapılıyo, mis mis :):):) Gibi düşüncelerim de oluyor doğruyu söylemek gerekirse :):)

    YanıtlaSil
  2. Tabi o düşüncelerde var.Bu ara senin tırtıllarda uyuyor galiba ikimizde iş başındayız.Deniz nasıl oldu?

    YanıtlaSil