25 Mart 2012

HARİKA BİR PAZAR..

Kuzucuklarımla güne 8'de merhaba deyip bütün enerjimizle yatağımızdan kalktık.Babamız biraz daha uyusun diye ben kuzucuklarımla kahvaltı hazırladım.Onlar benim en büyük yardımcılarım.Kahvaltıdan sonra attık kendimizi dışarı:


 bizimkiler önce park yaptılar.Oğlum çılgın gibi kaydırakdan kayıyor.(bu ara etrafda 2 yaş çocukları var onlar anneleri ile kayarken millet bizimkileri yalnız kaydırdığımı görünce şaşırıyorlar) Maşallah deyin lütfen...Oğlum etrafdan görüp yüzüstü kaymaya başladı.Sonra da Defne tabi ki ama daha kısa mesafeli kaydırakdan.Resmen bitmiyor enerjileri...

Sonra spor aletlerine geçilir :

Ordan da top oynamaya :


Kuzucuklarıma bir abla papatyadan taç hediye eder:

Mert ve Defne ile bir yerlere gitmek gerçekden bir ayrıcalıkdır.İkiz oldukları için mi, çirkin oldukları için mi bilmem ama her yerde her zaman fanatikleri vardır.Ve ayrıldığımız her yerden Defne ve Mert in adı bilinir.İsimleri ile iyi günler denir.(allahım kuzucuklarımı nazarlardan koru...Tüm kuzucukları da)
Sonra eve yolculuk içi yola koyulur.Ama kuzucuklar yolda uyuyacakları için meyveleri yedirilir

Kaçınılmaz gerçek yolda uyunur ve evde uykuya devam edilir.
Akşamada dostlarla balık ziyafeti yapılır.


1 yorum:

  1. Ay Ebru çok tatlı olmuşlar, büyümüşler baya :) Maşallah diyim nazarlar değmesin. Kızın da çok kokoş ama yakışmışşş :):) Şapkalara da bayıldım, ama Defne ve Mert ne giyse yakışır :)

    YanıtlaSil